TwitterFacebookLinkedIn

Over Stella

Cultuur

 

Bij Stella werken we met z’n allen keihard. We zijn nuchter en zeggen waar het op staat. Door de open cultuur en het gemeenschappelijke doel voelen we ons verbonden. Samen doen we er namelijk alles aan om van Stella een nog groter succes te maken. Maar er is ook tijd voor het vieren van onze successen. Kom je bij Stella werken? Dan zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt.

Geschiedenis

 

Het succesverhaal van Stella lijkt er één uit een jongensboek. In 2011 zien Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp een groeimarkt voor e-bikes ontstaan. De twee jonge ondernemers bedenken en assembleren de eerste Stella e-bike in een schuurtje in hun achtertuin. Negen jaar later sturen Daan en Wilco meer dan 550 medewerkers aan en is Stella marktleider in Nederland.

Ambitie

 

Al vanaf de start werken we aan één doel: ‘iedereen in binnen- en buitenland laten genieten van een Stella e-bike.’ Dit doen wij met onze eigen mensen, met ons eigen unieke concept. Zo hebben we alles zelf in de hand. Maar we hebben ambities en die zijn niet mis. Wij willen groeien, nog meer dan de afgelopen jaren. De beste zijn op alle fronten. E-bike marktleider van Europa worden is dan ook onze volgende stap.

Feiten & cijfers

 

40+

Vestigingen in binnen- en buitenland

124

Aantal bussen in het Stella wagenpark

300

Kilo koffiebonen per maand

700

Kilo fruit per maand voor de vitaminen
(waarvan 12 kilo bananen per dag)

Stella City

Presteren & Waarderen


De basis van beloning ligt in salaris en een eventuele (functieafhankelijke) bonus. Maar Stella wil meer doen dan alleen de basis. Ook kennen we een goede regeling voor de aanschaf van bedrijfsproducten, waardoor u als medewerker met veel korting een Stella e-bike kunt aanschaffen.

Werving & Selectie


Wij zijn er van overtuigd dat er zeker 550 recruiters werken bij Stella. Immers weten onze medewerkers als geen ander welk type kandidaat het beste bij Stella past. Als zij hun familie, vrienden, oud-collega’s of wie dan ook weten te enthousiasmeren om hier te komen werken, dan ontvangt de medewerker een bonus van € 500,- netto! Makkelijk verdienen toch?

Onze twee ‘echte’ recruiters treft u gedurende uw sollicitatieprocedure.

Vitaliteit


Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. We vinden het belangrijk dat Stella medewerkers zich fit en energiek voelen en dat u een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. 

Leren & Ontwikkelen


Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Onze e-bikes worden nog beter en de explosieve groei zetten we door. Om ervoor te zorgen dat u niet achter de feiten aan- maar juist voor de muziek uitloopt, faciliteren we uw ontwikkeling met de Stella Academy, een opleidingsbudget en voortgangsgesprekken met uw leidinggevende. Iedere Stella medewerker is bereid om u te helpen, maar we verwachten dat u hier zelf initiatief in toont. Vergeet daarom niet dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling.

Uitstroom


Natuurlijk hopen we dat onze medewerkers bij Stella blijven werken. Verloop is echter in sommige gevallen onverklaarbaar en onvermijdelijk. Hier doen we niet moeilijk over. We vinden het belangrijk open en eerlijk naar elkaar te zijn en van het vertrek van onze medewerkers te leren. Hebben we alles gedaan om je aan boord te houden? Zo niet, waarom niet? 

Feest!


Bij Stella werken we keihard aan onze missie: De grootste e-bikespecialist van Europa worden. Naast hard werken, maken we ook veel plezier. We organiseren 2 personeelsfeesten per jaar en een drankje met het team met als doel elkaar beter te leren kennen en successen te vieren. Naast alle festiviteiten zijn er ook andere momenten waarop onze medewerkers een cadeau verdienen en krijgen, maar daar kom je pas achter als u hier werkt.